Den Dyver at home : 3-gangen biermenu in maart
Den Dyver at home - Take away gerechten van restaurant Den Dyver in Brugge
TAKE AWAY

DEN DYVER BIJ JE THUIS

Elke dag van de week kan je bij Den Dyver terecht voor heerlijke gerechten voor thuis. "Den Dyver at home" is makkelijk en snel klaar. Kies voor het maandelijks aangepast 3-gangenmenu, de rijkelijke zeevruchtenschotel of het côte à l'os pakket voor twee personen.

Bestel uiterlijk tegen 7u30 uur 's ochtends voor afhaling dezelfde dag (of een dag naar keuze) tussen 17u30 en 19u30. Wil je last minute bestellen, bel ons dan even op het nummer 050 33 60 69.

Dankzij het "Den Dyver at home" aanbod kunnen we een deel van onze medewerkers aan het werk houden, maar ook onze toeleveranciers van verse groenten, vis en vlees blijven steunen.

BESteL NU
Take away door Den Dyver in BruggeDen Dyver at home - Take away restaurant in Brugge
ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Brunch à la carte

3-GANGEN MAANDMENU MAART

  • BIERMENU
  • In samenwerking met brouwerij De Halve Maan ontvangen de eerste 50 bestellers GRATIS de bijbehorende bieren (3 flesjes) voor een ideale bier-pairing met dit menu (zolang de voorraad strekt).
  • Voorgerecht :
    Oud Brugge kaassoep
    Pairing : Straffe Hendrik Tripel
  • Hoofdgerecht :
    Brugs stoofvlees met varkenswangetjes
    Pairing : Straffe Hendrik Quadrupel
    -of-
    Kabeljauwhaasje met een saus van Brugs Tarwebier
    Pairing : Brugs Tarwebier (Blanche de Bruges)
  • Dessert :
    Koude lichte sabayon met kersen
    Pairing : Brugse Zot blond
  • 34,50 euro per persoon
BESTEL NU

FRUITS DE MER

  • Een rijkelijke zeevruchtenschotel
  • Dagvers uit ons homarium, elke dag van de week
  • Met o.a. langoustines, oesters, Noordzee krab, grijze garnalen, kokkels en wulken, gerookte Noorse zalm en Zeeuwse mosselen
  • Brood van onze bakker
  • Huisgemaakte cocktailsaus en tartaarsaus
  • 34,50 euro per persoon
  • Royal (met halve kreeft) : 44,50 euro per persoon
BESTEL NU

CÔTE À L'OS PAKKET

  • NIEUW
  • Côte à l'os pakket voor twee personen, helemaal zoals je die in Den Dyver krijgt geserveerd. De côte à l'os is reeds gekruid door onze chef en geschroeid op de Green Egg. Je hoeft het vlees enkel af te bakken in de oven (instructies worden voorzien).
  • Côte à l'os voor 2 personen
  • Hasselback aardappel (met kaas en spek)
  • Wintergroentjes volgens inspiratie van de chef
  • Twee sausjes
  • 49,50 euro voor 2 personen
BESTEL NU

GARNAALKROKETTEN

  • Huisgemaakte garnaalkroketten
  • Met duurzaam gevangen grijze Noordzee garnalen
  • Nog zelf te frituren
  • 10,50 euro voor 3 stuks
BESTEL NU

KIDS MENU

  • Gehaktballetjes in tomatensaus met stoemp
  • In samenwerking met Balls & Glory
  • Op te warmen in de microgolfoven
  • 11,50 euro
BESTEL NU
Den Dyver op FacebookDen Dyver op Instagram

Volg ons voor updates
@dyver.brugge