De menukaart van Den Dyver wisselt elk seizoen, waarbij we onze klassiekers telkens aanvullen met suggesties. Hieronder alvast een paar toppers van onze menukaart :
Fine de Claire oesters bij het aperitief
Vlaamse asperges met Noordzee garnalen
Gemarineerde zalmfilet met 'Black Swan' gin
Gegrilde langoustines met tuinkruiden
Carpaccio van West-Vlaams rood
Gegrilde boudin blanc met graantjesmosterd
Côte à l'os van Dierendonck om te delen met z'n tweeën
Zeebaars in zoutkorst, met lentegroenten
Brugs stoofvlees met Straffe Hendrik
Caesar salade met krokante kip
Hamburger 'Meatlover' met baconjam en brioche
Gebakken sliptongetjes in hazelnootboter
Smeus met Noordzee garnalen
Bouillabaisse met rouille
Geflambeerde crêpe suzette
Dame blanche met huisbereid vanille ijs
Tartelette met mango
Mousse van Belgische chocolade
En nog veel meer, dus breng ons een bezoek...