MENUKAART

LEKKER ETEN
IN DEN DYVER

Geniet van een wekelijks wisselend lunchmenu of eet heerlijk à la carte volgens je eigen smaak en honger. Mee met de seizoenen stellen we telkens ook enkele suggesties voor. Den Dyver heeft verder een originele wijnkaart met zowel klassiekers als verrassende wereld- en biowijnen.

BEKIJK MENU (PDF)
Menukaart brasserie restaurant Den Dyver in Brugge
ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Brunch à la carte

ENKELE TOPPERS VAN ONZE MENUKAART

  • Caesar salad met krokant gebakken kip
  • Fine de Claire oesters bij het aperitief
  • Carpaccio van West-Vlaams rood rund
  • Carpaccio van hert
  • Côte à l'os om te delen met z'n tweeën
  • Zeebaars in zoutkorst om te delen met z'n tweeën
  • Brugs stoofvlees met Straffe Hendrik
  • Parelhoen 'au vin'
  • Gebakken sliptongetjes in hazelnootboter
  • Bouillabaisse met Noordzeevis
  • Smeus met Noordzee garnalen
  • Fruits de mer (ook in een Royal versie met kreeft)
  • Dame blanche met huisbereid vanille ijs
  • Ovenverse tarte tatin
  • Sabayon met huisbereid vanille ijs
  • Moelleux van chocolade
  • 3-gangen keuzemenu à € 49,5
  • En nog veel meer...
RESERVEER NU
Den Dyver op FacebookDen Dyver op Instagram

Volg ons voor updates
@dyver.brugge

Schrijf je in op onze nieuwsbrief