LEKKER ETEN
IN DEN DYVER

Geniet van een wekelijks wisselend lunchmenu of eet heerlijk à la carte volgens je eigen smaak en honger. Mee met de seizoenen stellen we telkens ook enkele suggesties voor.  Den Dyver heeft verder een beperkte cocktailkaart en een originele wijnkaart met zowel klassiekers als verrassende wereld- en biowijnen.
Aperitief en cocktails in brasserie restaurant Den Dyver te BruggeThomas Vanwynsberghe, chef van restaurant Den Dyver in Brugge

Lunch en diner

De menukaart van Den Dyver wisselt elk seizoen, waarbij we onze klassiekers telkens aanvullen met suggesties. Hieronder alvast een paar toppers van onze zomer menukaart :
  • Fine de Claire oesters bij het aperitief
  • Pinsa romana met burrata en ansjovis
  • Carpaccio van artisjok
  • Carpaccio "tomaat garnaal"
  • Gazpacho van Belgische tomaten
  • Côte de boeuf om te delen met z'n tweeën
  • Zeebaars in zoutkorst, met lentegroenten
  • Brugs stoofvlees met Straffe Hendrik
  • Gebakken sliptongetjes in hazelnootboter
  • Smeus met Noordzee garnalen
  • Geflambeerde crêpe suzette
  • Dame blanche met huisbereid vanille ijs
  • Tartelette met mango
  • Espresso martini
  • En nog veel meer, dus breng ons een bezoek...

ZOMER
MENUKAART

Onze nieuwe menukaart voor de zomer is er, met tal van suggesties
BEKIJK MENU

2-GANGEN
WEEKLUNCH

Elke weekdag serveren we een 2-gangenlunch, ook op zaterdag.
WEEKLUNCH

CARPACCIO
BAR

Nieuw op het menu : vijf  zomerse carpaccio's (als voorgerecht)
RESERVEER NU
Route
Informatie over parkeren, openbaar vervoer, enz.
Groepen
Een intiem huwelijksfeest? Een etentje met het bedrijf?
Cadeaubon
Geef een etentje bij Den Dyver cadeau.
DEN DYVER NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Brunch à la carte