Den Dyver heeft sinds 1 juni nieuwe eigenaars en een compleet vernieuwde menukaart
DEN DYVER

KOOKEET
HERFST 2020

Onze chef Niels Floréal is één van de 35 geselecteerde deelnemers aan het Kookeet festival. Hij is daarmee de jongste chef van het gezelschap. Omwille van corona, ziet Kookeet er compleet anders uit : in plaats van een foodfestival wordt het dit jaar een culinaire trip in 4 seizoenen.Tijdens de herfsteditie kan je op 25, 26 en 27 september terecht in Den Dyver voor een uniek 3-gangenmenu.

RESERVEER NU
Kookeet Brugge curator Wim Lybaert
ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Brunch à la carte

Tijdens het eerste Kookeet weekend op 25, 26 en 27 september 2020 stelt onze chef Niels Floréal het volgende 3-gangenmenu voor (als lunch of diner) :

KOOKEET HERFST MENU
49,50 euro

Coquilles met appel en koffie

Heek met een stoemp van groenloof en spekjes,
garnalensaus en gepofte groenten

Sabayon van Calvados met ijs en appel

RESERVEER NU
Den Dyver op FacebookDen Dyver op Instagram

Volg ons voor updates
@dyver.brugge