De menukaart van Den Dyver wisselt elk seizoen, waarbij we onze klassiekers telkens aanvullen met suggesties. Hieronder alvast een paar toppers van onze menukaart :
Caesar salad met krokant gebakken kip
Fine de Claire oesters bij het aperitief
Carpaccio van West-Vlaams rood rund
Carpaccio van hert met veenbessen
Côte à l'os om te delen met z'n tweeën
Zeebaars in zoutkorst om te delen met z'n tweeën
Brugs stoofvlees met Straffe Hendrik
Parelhoen 'au vin' met gelakt spek en kroketjes
Gebakken sliptongetjes in hazelnootboter
Bouillabaisse met Noordzeevis
Smeus met Noordzee garnalen
Fruits de mer (ook in een Royal versie met kreeft)
Ovenvers appeltaartje 'tarte tatin'
Dame blanche met huisbereid vanille ijs
Sabayon met huisbereid vanille ijs
Moelleux van chocolade
En nog veel meer, dus breng ons een bezoek...