Het Lekkere
Westen

Den Dyver is een trotse partner van Het Lekkere Westen project van Westtoer dat lekker eten en drinken in de provincie West-Vlaanderen promoot. Dit jaar is Dominique Persoone
het gezicht van de campagne. Den Dyver is trots dat het ook in 2022 geselecteerd is als chef van Het Lekkere Westen.
Den Dyver restaurant braserie in Brugge, deelnemer van Flavourite Bruges
Den Dyver is deelnemer van Flavourite BrugesThomas Vanwynsberghe, chef van restaurant Den Dyver in Brugge

Den Dyver

Na een rijk verleden als bierrestaurant, wordt Den Dyver sinds anderhalf jaar gerund door een nieuw team. Op de compleet vernieuwde menukaart staan fijne brasserie gerechten en seizoenssuggesties van de hand van onze chef Thomas Vanwynsberghe (die voorheen chef was in De Visscherie en in Amuzee). Genieten doe je in ons knap ingericht restaurant, ofwel in onze rustige stadstuin of op ons terras met idyllisch zicht op de Dijver en de torens van Brugge.
  • Partner van 'Flavourite Bruges'
  • Lid van Horeca Vlaanderen
  • Horeca ambassadeur van de Triënnale 2021
  • Chef van Het Lekkere Westen

ZOMER
MENUKAART

Onze nieuwe menukaart voor de zomer is er, met tal van suggesties
BEKIJK MENU

2-GANGEN
WEEKLUNCH

Elke weekdag serveren we een 2-gangenlunch, ook op zaterdag.
WEEKLUNCH

CARPACCIO
BAR

Nieuw op het menu : vijf  zomerse carpaccio's (als voorgerecht)
RESERVEER NU
Route
Informatie over parkeren, openbaar vervoer, enz.
Groepen
Een intiem huwelijksfeest? Een etentje met het bedrijf?
Cadeaubon
Geef een etentje bij Den Dyver cadeau.
DEN DYVER NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Brunch à la carte