OVER ONS

HARTELIJK WELKOM
IN DEN DYVER

Na een rijk verleden als bierrestaurant, wordt Den Dyver sinds vorige zomer gerund door een nieuw team. Op de compleet vernieuwde menukaart staan fijne brasserie gerechten van de hand van onze jonge chef Niels Floréal. Genieten doe je in ons knap ingericht restaurant, ofwel in onze rustige stadstuin of op ons terras met idyllisch zicht op de Dijver en de torens van Brugge.

RESERVEER NU
Chef Niels Floréal in restaurant Den Dyver in BruggeWijnkaart en brasserie gerechten Den Dyver
ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Brunch à la carte

DEN DYVER IN BRUGGE

  • Een jong, ervaren en gastvrij team
  • Open voor lunch (vanaf 11u30) en diner (vanaf 18u)
  • Gesloten op maandag en dinsdag
  • Fijne brasserie gerechten met wisselende suggesties
  • Weeklunch met voor- en hoofdgerecht (niet op zondag of feestdagen)
  • Den Dyver is één van de 35 geselecteerde restaurants voor Kookeet
  • Den Dyver is tevens horeca ambassadeur van de Triënnale 2021
  • We zijn ook geselecteerd voor het Flanders Food Festival
  • Gezellig interieur (met op winterdagen ons haardvuur)
  • Ruime, rustige en groene stadstuin achteraan (tot eind september)
  • Terras vooraan met idyllisch zicht op de Dijver
  • Originele wijnkaart met klassiekers en verrassende wereld- en biowijnen
  • Bijzondere aandacht voor de corona maatregelen
  • En nog veel meer...
RESERVEER NU
Den Dyver op FacebookDen Dyver op Instagram

Volg ons voor updates
@dyver.brugge

Schrijf je in op onze nieuwsbrief